Com accedir al menú administració

En primer lloc, cal iniciar sessió. Anar a la part superior dreta de la pàgina web del Decidim del municipi (Figura 2) i clicar Entra. Només les persones que tenen configurats els permisos d’administrador poden accedir al Tauler d’administració.

Homepage.png
Figura 1. Pàgina principal Demo Decidim.

S’obre la finestra Iniciar sessió (Figura 3), en la qual s’han d’omplir els camps Correu electrònic i Contrassenya, i clicar Iniciar sessió. Cal que abans la persona s’hagi registrat. Alternativament es pot iniciar sessió a través dels comptes de Twitter, Facebook o Google.

Per a registrar-se, es pot fer d’aquesta mateixa finestra (Figura 3), clicant a Crea’t un compte (en la part superior de la pantalla) o Registra’t (en la part inferior), o bé des de la home clicant a Registra’t.

Iniciar sessió.png
Figura 2. Entra.

Un cop dins de la finestra Registra’t (Figura 4), cal marcar si es tracta d’un Individu o d’una Organització/ Col·lectiu, escriure el Nom (nom públic que apareixerà en les publicacions, a efectes de garantir l’anonimat pot ser qualsevol nom), l’Email, la Contrasenya, i seleccionar si es vol Rebre informació sobre activitat rellevant.

Per acabar, clicar En registrar-te acceptes els termes i condicions d’ús (disponibles clicant l’enllaç), i clicar Registrar-se.

Registra’t - Formació Decidim.png
Figura 3. Registra’t.

Finalitzat el registre, es pot acabar de configurar les opcions de l’usuari com la informació addicional o les notificacions. Clicar sobre el nom d’usuari (en aquest cas usuari1) en la part superior dreta de la web. S’obre un desplegable des del què es pot accedir a El meu compte (per), veure el meu ferfil públic, veure les Notificacions, veure les Converses, anar al Tauler d’administració o sortir clicant Surt (Figura 5).

Captura de pantalla 2017-10-11 a las 13.18.35.png
Figura 4. Accedir al Tauler d’Administració.

Clicar El meu compte per acabar de configurar el compte: afegir un avatar/ imatge , modificar el nom o e-mail o definir el nivell de notificacions que es volen rebre. S’obre la finestra El meu compte: Configuració d’usuari Configuració d’usuari (Figura 6).

Screenshot-2017-10-11 Formació Decidim.png
Figura 5. El meu compte: Configuració d’usuari.

Per a establir el nivell de notificacions, clicar Configuració de les notificacions en el menú de l’esquerra d’aquesta pantalla, i seleccionar si es vol rebre un correu electrònic cada cop que es rebi una notificació i si es vol rebre informació sobre activitat rellevant (Figura 7).

Screenshot-2017-10-11 Formació Decidim(1).png
Figura 6. Configuració de les notificacions.

Per a accedir al menú d’administració, clicar sobre el nom a la part superior dreta de la web (en aquest, cas usuari1) i seleccionar Tauler d’administració en el desplegable. Recordar que per poder accedir al menú d’administració cal tenir configurats els permisos d’administrador.

S’obre el TAULER DE CONTROL (Figura 8), des d’on es pot (clicant les opcions que apareixen en el menú de l’esquerra) configurar la plataforma Decidim del municipi, les pàgines estàtiques, els Processos participatius i els grups de processos, les Assemblees o els Consells, les Iniciatives i els butlletins, i fer la gestió dels usuaris.

TAULER DE CONTROL.png
Figura 7. Tauler de Control.